5 weetjes over het Slankelijntje van 't Stoepje bakker Kevin Nel
Geplaatst op: 16 feb 2022

5 weetjes over het Slankelijntje van  't Stoepje bakker Kevin Nel

                
Het bekendste koolhydraatarme bolletje van Nederland, te verkrijgen bij 't Stoepje bakker Kevin Nel. Het Slankelijntje is goed voor de bloedsuikerspiegel, 100% vegan en nog lekker ook. Deze zachte, bruine bolletjes zijn de perfecte vervanging van een cracker of boterham: voedzaam en zeer smakelijk, perfect voor de bewuste eter. De bolletjes zijn koolhydraatarm, rijk aan vezels en bevatten extra veel eiwitten. 

5 weetjes over het Slankelijntje:                             

  1. Om meer variatie aan te bieden binnen het koolhydraatarme assortiment, is in 2020 het Slankelijntje ontwikkeld door Mike Onasse. 
  2. Het bolletje bevat 7,12 gram vezels per 100 gram en slechts 3,03 gram koolhydraten per 100 gram. 
  3. Het Slankelijntje wordt verkocht op 571 markten waaronder die van 't Stoepje bakker Kevin Nel en is in Amstelveen het meest succesvol.                    
  4. Sinds de lancering op 14 juli 2020 zijn er al meer dan 2 miljoen verkocht! We hadden wel verwacht dat dit product populair ging worden, maar dit overtreft ieders verwachting.
  5. Wie graag extra eiwitten eet, kan ook voor het Slankelijntje gaan. Die bevat namelijk meer dan 23 gram eiwitten per 100 gram. 

Een bijzondere lunch maken met je Slankelijntjes? Probeer dan eens ons recept voor gevulde broodjes met avocado, zalm en ei

Wanneer kom jij je Slankelijntjes scoren bij 't Stoepje bakker Kevin Nel?

Meer nieuws