Over ons

‘t Stoepje bakker Kevin is nog maar 34 jaar maar is al meer dan de helft van zijn leven een ’t Stoepje bakker.

Toen hij 14 was begon hij bij ’t Stoepje als bijbaantje. Hij vond dit al snel helemaal fantastisch en wilde dan ook zo snel mogelijk zelf een ’t Stoepje bakker worden. Wat hij graag wilde, gebeurde al snel: op zijn 18e begon Kevin voor zichzelf. Dat betekent dat het zomaar zou kunnen zijn dat jij al 16 jaar bij Kevin aan de kraam komt! 

’t Stoepje bakker Kevin is van alle markten thuis.
Het bleef voor Kevin namelijk niet bij het verkopen van de lekkerste producten, hij wilde ze ook graag zelf gaan produceren. Kevin heeft naast het zijn van ’t Stoepje bakker, 4 jaar geleden ook een bakkerij overgenomen. Eigenaar zijn van een bakkerij en daarnaast de lekkerste producten verkopen als ’t Stoepje bakker op de markt, heft elkaar natuurlijk op. Kevin heeft letterlijk en figuurlijk de markt als testpanel. Hij ziet op de markt waar de behoefte van de consument ligt en kan dit dus meenemen in de bakkerij. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat hij veel meer weet over het proces dat eraan vooraf gaat. Hij kan daarom veel meer over zijn producten vertellen en is nog enthousiaster dan hij altijd al was.

Wie is ’t Stoepje bakker Kevin?
Als we Kevin in een woord moeten omschrijven, is dat: sociaal. Sociaal zijn zit in zijn bloed en dit zal ook nooit veranderen. Dit brengt een groot voordeel met zich mee. Kevin weet namelijk altijd wie de klanten zijn, hoe het met ze gaat maar het belangrijkst; welke producten ze graag willen. Hij weet van veel klanten wat ze wel, of juist niet, lekker vinden. Hierdoor kan hij ze goed advies geven en ervoor zorgen dat de klanten altijd naar huis gaat met producten waar ze echt van gaan genieten.

Waarom komen mensen bij ’t Stoepje bakker Kevin aan de kraam? 
Natuurlijk ten eerst voor de kwaliteit voor de producten, je kunt ervan op aan dat deze van uitstekende kwaliteit zijn. Hij verkoopt namelijk alleen producten waarvan hij de kwaliteit kan waarborgen. Naast de kwaliteit komen zij ook zeker voor de service. Je kan namelijk wel zeggen dat Kevin hier heel ver in gaat, soms bijna te ver. Je kunt met Kevin namelijk alle kanten op, stuur hem even een appje en hij regelt het voor je!